Saturday, June 20, 2009

Skissedilla #12

Jej, jeg har scrappet i kveld. Og i kveld tok jeg utgangspunkt i ukens skisse på skissedilla :) JEg har dog speilvendt den. Og ikke har jeg fulgt den slavisk heller - men hvis man legger godviljen til - ja, så kan man kanskje kjenne igjen skissen? ;)

Anyway - her er min løsning:



Labels: ,

Friday, June 19, 2009

ScRapp #6


ScRappet denne før i uka... :) Bildet er tatt på Mallorca, herlige Theodor som kjøler seg ned litt.

Labels: ,

Saturday, June 13, 2009

{et lite ord#5 } happy

Jeg har scrappet litt i kveld. Og i kveld hadde jeg lyst til å være med på {et lite ord#5} som var glad/happy. Tittelen min er "Lucky and happy to know you girl", for ja, jeg føler meg heldig og glad for å ha muligheten til å være sammen med dette herlige lille jentemennesket :) Har brukt ark fra Prima, et resteark som jeg har brukt BIA til å lage huller på, bingokort fra Jenny Bowlin, "and" og blomsterstempel fra autumm leaves, journalstempel fra ett eller annet sted, thickers fra AC og klistrealfa fra mm, også ble det selvfølgelig noe distress fra Rangers ;)

Sånn ellers ----> Jeg savner mitt Nikon D60... som er på reparasjon. Fikk mail fra de om at det kom til å koste hvertfall 1500,- men det spiller ingen rolle for det er ikke jeg som skal betale den regninga. Men, jeg lurer på når jeg får det tilbake. Jeg har et Nikon coolpix kompaktkamera og, men det er ikke så morro. Så jeg har ikke tatt bilder etter at jeg kom hjem fra ferie, som er to uker siden. Ingen nye bilder *sukk* Jeg vil ha speilrefleksen tilbake. Helst i går....

Labels: ,

Tuesday, June 9, 2009

Scrapping the music #11

Jeg er ikke egentlig i scrappemodus for tiden, det er det altfor fint vær til. Er så mye koselig å gjøre ute i hagen. Men, jeg klarte jo ikke å la vær å scrappe dette bildet av Hedda. Og det passet jo til Scrapping the music #11, "en solskinnsdag" av Postgirobygget. Jeg har valgt strofen "det er så fint å leve".


Labels: ,

Wednesday, June 3, 2009

Tilbake fra ferie


Et lite innlegg bare for å melde om at det fremdeles er liv i meg. Vi har storkost oss 2 uker i Alcudia på Mallorca. Jeg hadde egentlig tenkt til å lage et lengre innlegg med flere bilder, men jeg er jammen meg i feriemodus, så det får bli med dette ene bildet av Hedda som jeg liker så godt ;)

Labels:

Powered by Blogger

Subscribe to
Posts [Atom]