Sunday, November 22, 2009

Prosjekt 365/8

Bare et gratulasjonskort å vise i dag :)

Labels: ,

Saturday, November 21, 2009

prosjekt 365/7

Så var det plutselig helga, og lørdagen er allerede på hell. I dag har vi stått opp altfor tidlig. Det er jo nesten ikke mennskelig å stå opp 06.30 på en lørdag for "morro" skyld. Vel, vel... Etter å ha ordnet, ryddet, vasket klær, vasket litt kjøkken og wc og spilt spill med vesla, så dro vi ut i verden. Der fant lillemann en mark som han ble veldig glad i... Verden raste litt sammen da han innså at han ikke kom til å få den med seg i bilen på tur hjem, stakkars lille. Gråt så sårt over marken sin ;)

Siden jeg ikke har hobbylert i dag, er mitt prosjekt for i dag disse to redigerte bildene ;)

Labels: ,

Friday, November 20, 2009

Kortskissen #72

Har brukt kortskisse #72 som inspirasjon til dette kortet :)

Labels: ,

Thursday, November 19, 2009

ad dundass...

...nemlig. Printern har gått ad dundass. Rett og slett. Og det betyr at det blir ikkenoe scrapping på meg før på nyåret en gang, for nå er det julejul for alle penga fremover *tjoho* Men kort kan jeg jo lage for det om da. Og her er dagens kort, et 10x10-kort i dag :) Til en venn...

Labels: ,

Wednesday, November 18, 2009

Julecandyer og bursdagskort :)

Her er mitt prosjekt nummer 4 :) Et bursdagskort igjen....
Har du sett denne LEKRE julekalendercandyen inne hos CARRIN? wow... Den vil jeg gjerne vinne *lol*

Eller denne inne hos
Oddbjørg? Lekkert... Skulle gjerne vunnet den og jeg *ss*

Labels: , ,

Tuesday, November 17, 2009

I've been an ass!

prosjekt 3, prosjektet for i dag var å få ferdig dette kortet. hihi har ikke jeg fått meg et søtt stempel da kanskje? Det er faktisk min kjære mor som pekte på det i butikken for et par uker siden. Takk for at du titter :)

Labels: ,

Monday, November 16, 2009

Prosjekt 365/2

Her kommer et enkelt gratulasjonskort fra meg i dag :)

Labels: ,

Sunday, November 15, 2009

Prosjekt 365/1

Jepp, Jeg har nå min egen lille utfordring for å få ting på gli. Jeg kaller det "Prosjekt 365", veldig orginalt *lol* Det går ut på å kreere og vise frem minst et prosjekt hver dag til jeg når 365 prosjekter ;) Det er ingen krav til hva det skal være, bare "noe".. Og her er mitt prosjekt #1, et bursdagskort til min kjære storesøster. Jeg har brukt skisse #71 fra Kortskissen. Veldig greit å bruke skisser derfra hvis man står fast litt med oppsettet *thumbs up*

Labels: ,

Saturday, November 14, 2009

Duellen #2

...tja, den gikk ikke så bra. Oppgaven var en lift, og her er mitt resultat. Jeg liker LOen uansett jeg da. Syns bildet er så søtt, det ble tatt på 4årsdagen til veslesnuppa :)
Nå driver jeg egentlig å lager Oreo-kake :) Det har jeg hverken smakt eller bakt før så det er spennende. Hipp hurra for min storesøster som er bursdagsbarn ;o)

Labels:

Monday, November 9, 2009

ingen er så nydelig...

...som du :) Bilde av min datter, med solen og vinden i håret :) Denne lagde jeg til den siste oppgaven i Scrappestafetten.

Labels:

Friday, November 6, 2009

Samme stil med små variasjoner

I dag har jeg viet formiddagen min til julekortproduksjon, og 6stk ble det.





Labels:

Jeg bøyer meg i støvet...

...tenk å ha vært gift i 50år... Kort laget på bestilling :)

Labels:

Thursday, November 5, 2009

Med hengerfestet gjennom annen manns støtfanger...

... så vil jeg bare si; håper du får en bedre dag i morgen, og følg med litt bedre i trafikken.
Grrrrr! Nå har ScrappeDuellen startet, og denne LOen av Theodor lagde jeg til prøveduellen. Poenget er å sanke poeng gjennom flere omganger (til en når 500p), og jeg fikk 92%av stemmene med denne. ;) Tviler på at det kommer til å gå like bra på de ordentlige duellene *fnise*

Og her er to julekort, hohoho



Labels: ,

Sunday, November 1, 2009

Bilder fra helga :o)

Happy Halloween, hohohoho....! Kidsa var med og gikk Halloween for første gang i år :) Hvem har vel ikke lyst til å gi disse nusselige små litt godterier...? Lillemann er kledd ut som en bøddel for aftenen, mens veslesnupp er ei heks. De var invitert til noen små venner først for å spise gravkake og blodsaft først :) Så søte da ;)

Og her er vi på jomfrutur med båten vår som vi kjøpte forrige helg :) For et herlig vær å dra på båttur *lol* Med varmedresser, luer og votter. Vi la til land på en liten øy hvor vi drakk kakao og spiste nistemat *namnam* Sjekk her hvor glad Lillemann ble da han fikk styre båt :)




Labels:

Powered by Blogger

Subscribe to
Posts [Atom]