Saturday, March 28, 2009

Lørdag kveld

Heisann hoppsann. Da var det lørdag kveld, og her sitter jeg og gjør ingenting. Har jobbet i hele dag, og nå er motivasjonen på bunn. Jeg får ta en smurferunde rundt på internetten og se om jeg får noe inspirasjon. Her er noen LOer som er laget til litt ulike utfordringer rundt omkring :)
Fortsatt god helg!






Labels:

Tuesday, March 24, 2009

Fine tannebisser, ScRapp #3

Hedda var hos tannlegen for første gang i går, så da måtte jo historien rundt det foreviges før jeg glemmer det... LOen er laget til utfordringen inne på ScrappeMania; ScRapp #3. Jeg har scrappet på et hambly overlay, brukt noen gamle rubons fra fancy pants, thickers og klistrealfa... Også noen knapper og en liten tag som jeg har festet med paper tagger'n :o) Takk for at du titter!

Labels: ,

Monday, March 23, 2009

Jeg er så glad i bestefar ♥

Da har jeg kost meg med den aller første bonusskissa fra Skissedilla :D Bildet ble tatt i går av Hedda og bestefar ♥ De er så søte atte ;)

Labels: ,

Sunday, March 22, 2009

Nok en scrappekveld

Men det var ikke denne jeg scrappet i kveld da. Har ikke rotet frem scannern enda *lol* Denne scrappet jeg til månedskonken inne på det rosa forumet. Har sladdet ansiktene på to av barna. Det er vesla mi på tur med barnehagen, og sine to små bestevenninner :D Syns de er så søte sammen. De har nok sklidd litt fra hverandre dette året, siden vesla og hun ene er begynt på en annen avdeling. Blir spennende å se hvordan det går til høsten da hun 3.jenta også bytter til stor avdeling ;)

Labels:

Skissedilla

Yeeeeeah... Nå har det åpnet en ny utfordringsblogg :o) Diggbart. De har lagt ut den første bonusskissa i dag, og de har en herlig candy på gang. Verdt å ta seg en tur innom her: http://skissedilla.blogspot.com/

Labels: ,

Saturday, March 21, 2009

Messeshopping!

Yeeeey, I dag har jeg vært på Scraporama :o) Med både mann og to unger. Trollgubben var veldig snill og tålmodig. All ære, jeg tror han kjedet vettet av seg. Hedda var med meg i de 3 første butikkene, og det gikk utrolig greit. Hun ble litt lei i den 3.butikken, så da gikk vi ut og lekte litt ved de oppblåste elefanten som sto ute der *lol* Så fikk jeg gått i et par butikker alene og skummet gjennom de jeg fleste standene mens Trollgubben og barna ordnet seg inne i kafeen.

Det var kjempemorro på messa, men gurilan så trangt det var inne i butikkene. Jeg syns også det var vanskelig å skjønne hvor grensa mellom butikkene var. Og jeg aner ikke hvilken butikker jeg har vært inne i, for det var også umulig å forstå seg på. Køene var laaaange - akkurat som forventet. Og ja, jeg fikk brukt litt (mye) penger *lol*

Transparenter:
Thickers:
Diverse metallpynt, paper tagger, chipboardhjerter, knapper og diverse herligheter:
Spiraler til BIA, blingswirler og ei stempelplate:
Masse ark, ca 1,5cm høy bunke:
Diverse pynt og bokstaver:
Yeeeeeey.... Nå er det bare å begynne å spare til messa i oktober i Skedsmohallen *lol*

Wednesday, March 18, 2009

Min største glede...

...er å se deg le.
Dette var mitt bidrag til skissekonken uken som var. Nådde ikke helt til topps denne uken, men nådde en 3.plass - og det er jeg strålende fornøyd med.

Selve bildet på LOen er temmelig ute å kjøre... Prøvd å ta et normalt bilde med deg selv og en annen personen, mens du holder armen strakt ut og knipser febrilsk? Yeeehhh... Ikke så lett å få "motivet" rett i fokus nei... *lol* Men jeg liker bildet allikevel jeg da, meg og lillejenta mi *luuuv*

Labels:

Tuesday, March 17, 2009

Grand Prix "Fångad av en stormBling"

Yey, da er første runden i Scrapbook Express Grand Prix over. Oppgave en var å lage en LO med teknikken cluster, og det skulle være med en tag. Dette var mitt bidrag, og det kom helt til topp ! *stolt* Så nå blir det spennende å se hvordan det går med de påfølgende oppgavene :o)

Labels:

Sunday, March 15, 2009

Sommerfugl i vinterland

Nå har jeg kost meg med scrapping i kveld. Ble en BOM denne gangen. Lager meg BOM i 12x6... Denne har jeg laget utifra STMN sin utfordring/sang #5 "sommerfugl i vinterland". Jeg valgte ganske enkelt tittelen på sangen og laget en LO om hvordan jeg har det om dagen. Hvordan jeg lengter etter sol og sommer..




Labels: ,

Saturday, March 14, 2009

Snowy day

Denne LOen lagde jeg til Åd uke 11. Oppgaven var å klippe ut mønster fra et mønsterark... Jeg klippet ut en ramme i arket jeg da... Bildet er tatt forrige helg da vi var på Snøbaluba :) Theodor koser seg ute i naturstia :)

Labels:

Thursday, March 12, 2009

Skisser er morro :)

Jej, skisser er morro. Folk lager så forskjellige ting etter samme skisse :) Jeg lagde denne til forrige ukes skissekonk inne på det rosa forumet, og jeg vant :) *jippi*

Labels:

Tuesday, March 10, 2009

Scrappedilla


Disse to har jeg laget for en stund siden til scrappedilla-utfordringene inne på scraphaugen :D Den med Hedda er bilder tatt fra 3årsdagen hennes, da hun fikk seg "vanlig sykkel" som hun så fint sier selv. Det er altså sykkel med støttehjul ;) Den LOen under er det bilde av Theodor som koser seg ute i snøen, da det endelig kom snø i vinter :)

Labels:

BlogCandy

Scrap everything har en super blogcandy gående nå og da må man jo henge seg på :)Bloggen er uansett verdt et besøk ;)

Labels:

Monday, March 9, 2009

Candyvinner

Da har random.org plukket ut en heldig vinner av blogcandyen min. Og det ble sissen. Send meg adressen din på stine@skaubytrollet.com så kommer det noe til deg ;)

Labels:

Sunday, March 8, 2009

Siste sjangs

...for å bli med på blogcandyen :)

http://skaubytrollet.com/2009/02/blogcandy.html#comments

Friday, March 6, 2009

Fokus

da var det helga her i heimen. En etterlengtet helg.... Her er en LO jeg lagde til forrige ukes skisseutfordring inne på det rosa forumet... Kom på 2.plass, og er ganske så fornøyd med det :o) Ha en flott helg!

Labels:

Tuesday, March 3, 2009

Et bmw-kort

Et bestillingskort som jeg endelig fikk laget i går. Håper mottaker liker det :o)

Labels:

Monday, March 2, 2009

Always together

Denne lagde jeg til første runden i scrapping i hjertet. En ny cup som har startet inne på scraphaugen. Liker bildet så godt. Er det første bildet jeg har klart å ta av Hedda og Theodor som klemmer <3

Det er enda tid til å bli med på BLOGCANDYen min :o)

Labels:

Powered by Blogger

Subscribe to
Posts [Atom]