Friday, July 31, 2009

Prince Charming

Har scrappet min herlige lillemann i dag, og jeg har brukt sommerskissen til Scrappiness :)

Labels:

Thursday, July 30, 2009

Jubajuba

Denne er scrappet til forrige ukes skissekonk inne på det rosa forumet. Og, jippi, den kom på 1.plass. Det var morro :o) Bildene er av Hedda som løper rundt på stranden i Alcudia da vi var på ferie tidligere i sommer.
Og her er et kort jeg lagde etter en skisse til oppvarmingsoppgaven til kort-o-mania inne på scrapping.no. Og gjett hva? Det om på 1.plass. Og jeg er helt i sjokk, for det er så mange utrolig dyktige kortlagere der inne. Fikk en PM etter konken og fikk solgt kortet med en gang - det var også veldig morro hihi :o)

Labels: ,

Wednesday, July 29, 2009

Grandpa is a star

Denne LOen er laget til Skissedillas skisse #18. Bildene er av vesla og bestefar som tuller og tøyser. De er nå søte da :)



Labels: ,

Tuesday, July 28, 2009

Sang #15 på Smtn...

...er "Stilleste gutt på sovesal 1", og jeg valgte strofen "lang fin lugg". Bildene er av Lillemann dagen før jeg tok barbermaskinen og klippet han. Han var blitt temmelig langlugget og rufsete - dog så skjønn ;)



Labels: ,

{et lite ord #7}

Ordet denne gangen var leve/live. Jeg har valgt den engelske versjonen live. "Live" er framhevet på LOen, men hvis men titter på detaljene så står det "to live is to love". Jeg storkoste meg mens jeg lagde denne, og jeg syns bildet av vesla er så herlig. Takk for en flott utfordring :o)


Labels: ,

Sunday, July 26, 2009

STM feirer sommer og 50 000


Scrapping the music på norsk feirer at de har over 50.000 hit på siden, og at det er sommer. Masse flotte premier. De søker dessuten etter nye DT-medlemmer, så du får ta deg en titt der inne hvis du vil få med deg alt det spennende som skjer :)

Labels:

Saturday, July 25, 2009

På tur nedover Glomma

Vi er av den typen familie som overhodet ikke kan være hjemme en hel dag. Vi blir ikke en særlig koselig familie utover dagen for å si det sånn *lol* Så i dag dro vi til Fossumbrua (igjen). Der var det vannvittig mye vann nå... Så derfor fant vi ut at vi ville kjøre om Askim og Solbergfoss for å komme hjem igjen. bare sånn for å se på alt vannet der og. Vann er facinerende. Vel, på tur inn mot Askim fant vi ut at vi skulle ta en titt på kraftstasjonen på Kykkelsrud, og Vamma også siden jeg aldri har vært der. Så det ble litt av en tur i dag. Og ungene syns det er morro å se på alt vannet. Nå som er det så mye vann har de åpne sluser, så det bruser og bråker en hel masse :)

Vel her kommer noen bilder fra i dag. Noen som ser at Lillebror har fått ny sveis siden i går? Jeg tok maskin på han i dag morres, syns det ble riktig så bra jeg da :)






Ute ved det skiltet der pleier vi å stå og kaste småstein ut i elva... I dag sto skiltet 5-6meter uti elva gitt....

Labels:

Friday, July 24, 2009

Today is a good day

Jeg har rotet frem stempler og laget et kort til Bonusoppgaven på SMTN :o) Er temmelig lenge siden sist jeg stemplet og fargela. Har farget med distress ink. Har ellers brukt ark fra papirdesign, bordpunch fra martha, en gammel bokside, bazill, organzabånd og en charm.

Og her kommer noen bilder fra i ettermiddag. Vi har vært oppe i dalen. Mamma og lillesøstern min skal på 2 ukers ferietur ( god tur! ), så vi måtte opp og ha en avskjedssammenkomst *lol* Pølsegrilling, bringebær med vaniljesaus og ripsslang.






Jeg syns disse bildene av Hedda og beste er så gode :)


Labels: , ,

Thursday, July 23, 2009

Daniels blogcandy

Sjekk ut denne herlige candyen på Daniels hobbyblogg. Den er åpen til torsdag den 30... Det er uansett verdt å ta en kikk i bloggen hans, for der er det masse lekkert :)

Labels:

Tuesday, July 21, 2009

I am what I am...

Jeg kom innom en utenlandsk utfordringsblogg og fant denne oppgaveteksten:
"What did you want to be when you grew up? What do you do now? What defines you? Who are you?"
Så, jeg klarte jo ikke å la vær... Jeg måtte jo henge meg på jeg ;)Ikke noe hokuspokus med denne LOen. Har brukt craft bazill, ark fra mme, symaskin, klistrealfa og en filtramme + noen stifter.
English version;
The text says:
" I was gonna be a vet - I work in a store and like it.
I was never gonna get kids - I have two, and I totally love them.
I was never gonna get married - I still dont want it.
Even though life dont turns out as planned, it can be completely fantastic!"

Materials:
craft bazill
paper from MME
feltframe
stickeralpha
sewingmachine
staples

(sorry if my english sucks...)

Labels: ,

Vintage - Balanse

Så har jeg scrappet litt i dag og ;) Denne til utfordringen til Jannhild Hammer på Scrappehuset. Loen skulle ha noe med balanse å gjøre, og det skulle scrappes i vintagestyle. Jeg har valgt et bilde av Hedda som sitter på huk på en stor stein ;) Bare spør hvis det er noen spørsmål om produktene ;)



Labels: ,

Monday, July 20, 2009

Scrappehuset - colorblocking

Hehe... Jeg satte meg ned i går kveld og skulle lage en sommerlig colorblockingsLO til en utfordring inne på scrappehuset. De to første forsøkene ble noe helt annet. Jeg har det med å spore av mens jeg driver på. Men her er altså min LO med en form for colorblocking. Og bildene er av Hedda som har fått seg en ny favoritt sommerkjole.
Har brukt hvit bazill, sprayet med glimmermist og distresset. En gammel bokside og et ark fra papirdesign, primabling, blomster fra papirloftet. Punch fra McGill, rubons, AC thickers.

Labels: ,

STMN #14

Et bidrag til STMN #14... Tittel "nye høyder". Den handler om Theodor som la sin elsk på småflyene på Tusenfryd :)

Labels: ,

Sunday, July 19, 2009

{ScRapp #7} 1 - 2 - 3 go!

Har scrappet et bidrag til {ScRapp #7} i kveld. Litt funky vintage - kind of style *lol* Brukte sikkert en time på å finne bilder... Ting går så sakte. Har forøvrig brukt følgende saker og ting: ark fra My minds eye, bølgepapp, fasteners fra 7gypsies (?), bokstaver fra AC, tag fra everyjoyandtitle, hjerte fra Heidi swapp, en gammel bokside, brads, vintage photo(Distress), en rubon fra Melissa F og mini rubonalfa fra doodlebug.

Labels: ,

Saturday, July 18, 2009

En våken celle

Etter noe sånn som 6 ukers hobbytørke har jeg i kveld fått laget noen gratulasjonskort. Det trenger jeg jo alltid så det er greit å ha noen liggende. Har laget et til, men det kan jeg ikke vise frem enda.

Og her kommer noen bilder fra i går da vi var på Bygdøy Folkemuseum :)






Labels: ,

Powered by Blogger

Subscribe to
Posts [Atom]