Sunday, September 27, 2009

Pencillines #153

I made this LO from Pencillines sketch #153, I love the picture of my little girl. I've used craft bazill, paper from My little shoebox, prima flower, melissa rubon, sewing machine, pompom-ribbon and a My little shoebox diecut.

Denne har jeg laget til Pencillines skisse #153, de har virkelig morsomme skisser der inne. ar brukt ark og diecut fra My little shoebox, Prima blomsterranke, symaskin, bølgepapp, rubon fra Melissa F og pompom-bånd.

A few pictures from yesterday. We were outside enjoying the weather all day long :)


Labels: , ,

Thursday, September 24, 2009

Kliss og klæsj bonus

Scrapping the mussic har en kliss og klæsj bonusutfordring som går ut på å lage sin egen bakgrunn. Her er mitt resultat. Ikke så fryktelig spennende, men jeg har sprayet glimmermist over "stråbånd" så det er litt streker i det blå *fnise* Det var jammen meg en bra forklaring *lol* Her er bilder;


Labels: ,

Tuesday, September 22, 2009

Take a look

Cluster er i fokus på Scrappehuset denne måneden, og det er morro :) Anne Merethe sin utfordring var å scrappe cluster og en sans.

Cluster is in focus @ Scrappehuset this month, and thats fun! Anne Merethe's challenge was to scrap a sense, and of course using cluster.


Labels: ,

Monday, September 21, 2009

Høstbonus

Scrapping the music på norsk har en helgebonus, og jeg rakk det vel sånn akkurat ;) Loen skal inspireres av "høst" på en eller annen måte. Jeg har latt meg inspirere av høstfarger og høstens frukt - eple. Bildet er av mini som desperat prøver å få tak i epler fra bestefar sitt epletre.

Scrapping the music Norway is having a bonus this weekend, and I thin I just made the deadline. We're gonna get inpired by the autumn, and I chose a picture of my little boy desperatly trying to reach the apples on grandpa's appletree. And I've used autumninspired colors.

Siden jeg er så sent ute måtte jeg ta bilde av LOen inne, kvaliteten på bildene er derfor dårlig - sorry ;)

I had to picture the LO inside my livingroom, so te pictures of the LO is crap - sorry.


*EDIT: I've changed to better pictures taken in real daylight.

Labels: ,

Sunday, September 20, 2009

Skissedilla #25 og messeshopping

Jeg var så glad på fredagskvelden, jeg skulle jo på MESSA neste dag :) Så jeg ville lage en glad-LO, og valgte da bilder fra veslas 4årsdag. Har brukt skisse #25 fra skissedilla.

I felt so happy on friday afternoon.. So I wanted to make a happy-LO. I chose pictures from my little girls 4th birthday. I used a setch from Skissedilla :)

Har brukt/I've used:
bazill
papers from My little shoebox
diecuts from My little shoebox
glimmermist
alpha, Jenny Bowlin
pompom
Melissa F rubons
Prima flowers





Og her har jeg laget et bestillingskort for farfar.

I made a card for my grandpa.



Jeg var på messa på lørdagen, oh, det var morro. Og dyrt *lol* Men jeg kosa meg skikkelig.

I went to norways biggest scrapstoregathering to shop on saturday. It was so much fun! And expensive.. I had a great day!


Bought this/fikk kjøpt dette:

9pk thickers

4pk sticeralpha

3pk bling

at least 50 patterned papers

unknown amount of bazill with and without dots

several packs of different flowers

ez-mount

2 cats eye

ribbons

2 punches, Fiskars and Martha stewart

stamps

Tim holtz things

2 stickles

3d gluepads

Labels: , ,

Friday, September 18, 2009

Creative mess...




For å holde orden i rotet mitt på scrappepulten har jeg Bygel stang og kroker, og en sånn oppvaskkostbøtte fra Ikea. Liker godt å henge opp saksa o.l. i krok, mens tusjer, penner o.l. står fint i oppvaskkostbøtta ;) Også har et et slikt sortimentskap fra Clas Ohlson, det har jeg alt mulig smånips, som knapper, brads, charms, tickets og annet deilig småtteri :) Om det blir noe ryddigere av den grunn vet jeg nå ikke...
Okei, the norwegian part are just saying what I use to keep my creative mess in order... I dont know if its optimal but I like it ;)

Thursday, September 17, 2009

Kort-o-mania #6

Her er kortet mitt til forrige ukes kort-o-mania :)
My card for last week "kort-o-mania"

Labels:

Tuesday, September 15, 2009

takk

Takk for en uforglemmelig tur... Laget til den aller siste utfordingen inne på Scrappemania...




Labels: ,

Thats just so cute

Ny norsk utfordringsblogg. Thats just so cute. Og deres oppgave #1 er Pretty in pink. Jeg har laget dette kortet til utfordringen.

A new norwegian challengeblog, Thats just so cute. Their first challenge is called "Pretty in pink", and I made this card :)



Labels: ,

Thursday, September 10, 2009

Nemi-kort

Forrige ukes oppgava i kort-o-mania var å bli inspirert av tegneserie. Jeg syns det var vanskelig. Men jeg printet ut et bilde av Nemi og laget dette bursdagskortet. Ble til slutt ganske fornøyd iom at jeg leverte et kort som ble underkjent først *lol* Det nådde ikke til topps denne gangen, men jeg er fornøyd lell ;)

I made this card for "kort-o-mania" #5. Its a cardchallenge. This time we were supposed to be inspired by a cartoon, so I printed a picture of Nemi (norwegian cartoon-girl) and made this birthdaycard I didnt make it to the finale, but I was close, and I'm happy about it.

Labels:

Wednesday, September 9, 2009

Just a card

Japp, er ikke så kreativ for tiden. Ikke for at jeg ikke vil, men jeg får det bare ikke til. Og nå er printern tom for blekk *lol* Så i kveld har jeg laget et bursdagskort...

I'm not that creative at the time. I want to - but it's just not happening. And I dont have any ink left, so no scrapping for me. I made this single birthdaycard this evening...

Labels:

Sunday, September 6, 2009

Great day

En kjapp posting her nå.... Denne første LOen her lagde jeg til Skissedilla #23. Jeg lagde den på tirsdag, men har ikke rukket å legge den ut før nå. Scrappet med en sånn papirpose som matte, for den representerte humøret mitt den dagen - skikkelig pjuk... De primagreiene inni posen er journaltagen ;)

A superfast post today. I made this LO for Skissedilla #23. I used a paperbag on it to represent my mood the day I made it - it was SO crapy... Homemade Primajournaltags inside the bag.

Powered by Blogger

Subscribe to
Posts [Atom]